Jomi
ALUMINI FERRO VIDRE ACER INOX
 
Slide 1
Slide 2
Slide 3

Depuradores d'aigues
residuals

L´empresa JOMI S.L. fabricant de tancaments d´alumini, ferro i acer inox. porta des de l'any 1970 al mercat. El 1996 varem incorporar una nova divisió de baranes per a depuradores d´aigua.

Els models incorporats y especialitzats per a depuradores es fabrican amb alumini estrusionat d´acord amb les normatives europees EWAA-EURAS. Després d´estudiar els diferents models ja en el mercat, hem vist que el model a construir tenia que ser més sòlid i menys costós.
Els nostres models es construeixen amb montants d´alumini de 1,8 m/m d´espesor donant una major solidesa i resistència al producte, els peus d´ancoratge es fabrican amb alumini de fundició o acer inoxidable, evitant així possibles corrosions. Els perfils horitzontals de les baranes es col.loquen en tirades llargues per evitar soldadures (tipus mecano) donant així una major rapidesa a la fabricació i execució de l´obra.
Els nostres nous sistemes també ofereixen la possibilitat de que el client pugui efectuar la col.locació de les baranes degut a la seva nul.la mecanització i fàcil execució, rebaixant així possibles increments de desplaçament , encara que , els nostres tècnics i operaris sempre estan disposats i preparats per efectuar qualsevol ajuda o col.locació.

Amb aquests nous sistemes de baranes ens poden solventar qualsevol incident en les primeres mesures confirmades a l´obra, i així reduir costos de confirmació i execusió sobre planells.

 

Descàrregues

Alguns dels
Nostres Clients

descarregar catàleg

Hidrocanal
C.M.Division
O.H.L.
Oms Sacede
Sando
Drace-medioambiente
Caldereria Navarra
Aciona
Befesa-Abeinsa

   

Ctra. BV 1435 Km 10,70
08187 Sta. Eulalia de Ronçana (Barcelona)

 
Telefon: 93 844 77 12
Fax: 93 844 61 11
 
E-Mail: ferro-alumini@jomisl.com
Localització a google maps